Tilbud

Milton Park Chardonnay Thorn-Clarke wines

Medium fyldig og let cremet med noter af fersken og pærer med en lette citrus noter. En hvidvin på verdens mest eftertragtede drue og dronning over de hvide: Chardonnay der byder et godt glas fra Australien med sin charme og fortræffeligheder.
På lager
SKU
330
99,75 kr
  • Køb 2 for 75,00 kr pr styk og spar 25%
Duft: Her er fersken og hvide blomster med noter af pære og citrus.

Smag: Medium fyldig hvidvin med noter af pære og ferskner med i med lidt cremet struktur som følge af sin gæring på franske egetræs fade.

Server til: Fiskeretter og milde oste.

Serverings temperatur: 10-15°C

Vinen:
Fremstillet af druer fra familiens egne marker i Barossa Valley og nærliggende områder. Chardonnay-druerne er høstet ved fuld modenhed og presset straks efter ankomsten til vineriet. Gæringen er foretaget med fransk gær ved en lav temperatur, mellem 12-15°C. Gæringen blev holdt kølig for at bevare druens naturlige frugtstil og rene smag.

Vin huset:
To store familier fra Barossa Valley har slået sig sammen i Thorn-Clarke, der nu repræsenterer seks generationers erfaring i et 100% familieejet firma. Huset er ejet af David og Cheryl Clarke (tidl. Thorn), og med sig har de deres søn, som er daglig leder hos Thorn-Clarke.

Barossa Valley er beliggende i South Australia og regnes for det bedste område i Australien til fremstilling af topvine. Det unikke ved Barossa Valley er en palet af mere end 10 forskellige jordbundstyper og varierende højder. Thorn-Clarke’s filosofi går på, at kvalitetsvin fødes i marken, derfor har de gennem flere års opkøb skaffet sig velplacerede marker i 4 områder i Barossa Valley. Her fremstiller Thorn-Clarke vine på højt niveau på alt fra Riesling til Shiraz og frembringer således en bred vifte af fremragende vine. Varmest er der i den nedre del af Barossa Valley, hvor f.eks. Shiraz druen har optimale betingelser. I den køligere Eden Valley længere mod nord er forholdene perfekt til fremstilling af Riesling.

Thorn-Clarke deler deres vine op i 4 overordnede serier - Milton Park, Terra Barossa, Mount Crawford og Shotfire. På toppen byder Thorn-Clarke på William Randell, der er husets absolutte topvin.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Milton Park Chardonnay Thorn-Clarke wines
Din bedømmelse