Milianti Aglianico, Beneventano

Milianti smager som Amarone i lækker saftig og fyldig vin. Her opleves intens duft af røde bær og blommer med en anelse sødme i smagen med noter af solbær og chokolade i lækker harmoni.
På lager
SKU
520273
120,00 kr
Duft: Levende intens duft af roser, røde kirsebær, blommer og mørk chokolade.

Smag: Medium fyldig med en anelse sødme og krydderier med noter af chokolade, solbær og tobak.

En kraftfuld balanceret rødvin der vil passe godt til en stor bouquet af retter, buffet, grill og hvad vi ellers byder vores gæster.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Milianti Aglianico fremstilles på druer der er høstet optimalt modne. Efter lang udblødning af mosten, for at øge farve og smags kompleksitet, gæres vinen. Gæringen foregår ved kontrolleret temperatur, for at bevare frugt og druetypicitet i den endelige vin. Vinen lagres traditionelt i store træfade, for at samle sig og få øget tætheden i smagen.
Aglianico druen har kompleksitet som Nebbiolo drue der er saftig og fyldig.

Området:
Milianti fremstilles ud fra de kvaliteter forbrugerne efterspørger, og byder derfor på mange af de samme elementer, som man møder i Amarone.

Aglianico er en drue, som trives godt i det varme klima i det sydlige Italien. Druen stammer oprindeligt fra Grækenland, hvor den stadig findes. I Syditalien findes Aglianico-druen i flere forskellige områder, og skaber vine med stor variation. Beneventano er områdets navn, et underområde i Campanien i det sydlige Italien, hvor der arbejdes intenst med Aglianico-druen.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Aglianico
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Milianti Aglianico, Beneventano
Din bedømmelse