Michter`s Sour Mash Small batch No L19L2257

Lækker dram, hvor det første man møder er noter kanel der fletter sig sammen i en nødde agtige smags nuancer. Det er en elegance der klinger ud i et let krydret smag med et strejf af peber.
Sour Mash refererer til måden, hvorpå whiskyen fremstilles. Det sker ved tilsætte noget af den allerede destillerede whisky til den næste omgang.
På lager
SKU
219638
499,75 kr
I 70 erne og 80’erne var Mitcher’s Sour Mash Whiskey destilleriets bedst sælgende produkt. Derfor var der mange, der ærgrede sig, da Mitcher’s i 1989 måtte dreje nøglen om. Det var slut med Small Batch Sour Mash indtil 2012, hvor produktionen blev genoptaget. Tilbage er den karismatiske karakter og den store kompleksitet.

Michter's Whiskey
Oprindeligt hed destilleriet Shenks og blev senere til Bomberger´s. Det blev grundlagt af John Shenk, en schweisisk immigrant og landmand i Pensylvanien i 1753.

Der blev primært produceret whiskey på rug, som blev købt lokalt. Der var meget stor efterspørgsel på destilleriets whisky. Historien fortæller, at whisky fra Shenks var så populær, at George Washington besøgte destilleriet og købte whisky til sine mænd, så de kunne holde varmen om vinteren, da uafhængigsheds krigen brød ud.

Senere blev destilleriet købt af Dutchmann Abraham Bomberger´s og hed i mange år herefter Bomberger´s.

Efter nogle hårde år blev destilleriet i 1990 érne overtaget af Joseph J. Magliocco og Richard “Dick” Newman. De har stadig destilleriet den dag idag og producerer whisky ifølge traditionerne. Deres master destiller Willie Pratt er kendt som en af de bedste og går aldrig på kompromis med produkternes kvalitet.
Hvis han vurderer, at et fad ikke er klar til frigivelse, så bliver den liggende, indtil han giver grønt lys. Kvalitet er alfa omega for Michter´s,
Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Michter`s Sour Mash Small batch No L19L2257
Din bedømmelse