-10%Tilbud

Michter`s Small Batch Bourbon Kentucky straight

Small batch nr. L19F1052 Bourbon er til at nyde i en stille stund, med lækre majs noter i smagen der blander sig med honning og vanilje i i godt glas der varmer til sidst sammen med peber noter i lækker balance.
På lager
SKU
9614
Tilbudspris 425,00 kr Normalpris 474,75 kr
Duft: Her møder man diskret træ og majs.

Smag: Majsen er mere tydelig i smagen end i duften, der blander sig med noter af honning og vanilje. Michter`s slutter med sarte noter af peber og eg som giver en lidt varm afslutning med en flot syrebalance.

Der er mange producenter, der ynder at skrive ”small batch” på deres etiketter, men når Mitcher’s gør det, er der virkelig tale om small batch. Der produceres sjældent mere end 25-30 tønder af denne Bourbon ad gangen. Her kan man altså ikke maskere fejl, og det kræver perfektion i hver enkelt tønde.

Michter's Whiskey
Oprindeligt hed destilleriet Shenks og blev senere til Bomberger´s. Det blev grundlagt af John Shenk, en schweisisk immigrant og landmand i Pensylvanien i 1753.

Der blev primært produceret whiskey på rug, som blev købt lokalt. Der var meget stor efterspørgsel på destilleriets whisky. Historien fortæller, at whisky fra Shenks var så populær, at George Washington besøgte destilleriet og købte whisky til sine mænd, så de kunne holde varmen om vinteren, da uafhængigsheds krigen brød ud.

Senere blev destilleriet købt af Dutchmann Abraham Bomberger´s og hed i mange år herefter Bomberger´s.

Efter nogle hårde år blev destilleriet i 1990 érne overtaget af Joseph J. Magliocco og Richard “Dick” Newman. De har stadig destilleriet den dag idag og producerer whisky ifølge traditionerne. Deres master destiller Willie Pratt er kendt som en af de bedste og går aldrig på kompromis med produkternes kvalitet.
Hvis han vurderer, at et fad ikke er klar til frigivelse, så bliver den liggende, indtil han giver grønt lys. Kvalitet er alfa omega for Michter´s,
Specifikationer
Alkohol i procent 45,7 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Michter`s Small Batch Bourbon Kentucky straight
Din bedømmelse