Gin Michlers Orange Small batch 44 %

Michler´s Orange Gin er en triple destilleret Gin med ikke færre end 25 forskellige krydderier og krydderurter i dette destillat. I duften og smagen kommer orange frem, en gin der har blødhed med en dejlige blide smag.
På lager
SKU
544023
299,75 kr
Smag: Gin der med sin blødhed og dejlige blide smag af orange, kan drikkes rent med is eller som almindelig Gin og Tonic, med et par skiver appelsinskal i glasset og masser af is.

Michler´s Gin produceres ved en langsom triple destillation med en tilsætning af hele 25 forskellige krydderier og krydderurter.

På grund af det høje indhold af enebær i dette destillat, vil ginen blive let matteret hvis den kommer i køleskabet. Det er de æteriske olier som samler sig ved temperaturer under 7 grader.

Albert Michler Distilleri var oprindeligt et østrigsk foretagende, der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbelt monarki var Albert Michler stor leverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurter baserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michler´s produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.
Specifikationer
Alkohol i procent 44 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin Michlers Orange Small batch 44 %
Din bedømmelse