Gin Green Michlers 44 %, Tyskland

Udpræget duft og smag af agurk som kan drikkes rent med is eller med tonic. Green Michlers er lavet af 25 forskellige krydderier og krydderurter.
På lager
SKU
544030
299,75 kr
Blød og dejlige med smag af agurk, kan drikkes rent med is eller som almindelig Gin og Tonic, server med et par skiver agurk og masser af is og et par blade basilikum i glasset som pynt.

Michler´s Gin produceres ved en langsom triple destillation med en tilsætning af hele 25 forskellige krydderier og krydderurter.

På grund af det høje indhold af enebær i dette destillat, vil ginen blive let matteret hvis den kommer i køleskabet. Det er de æteriske olier som samler sig ved temperaturer under 7 grader.

Albert Michler Distillery var oprindeligt et østrigsk foretagende, der blev etableret i 1863, og navn givet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbelt monarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydder urter baserede bittertyper.

Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers´s produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

Specifikationer
Alkohol i procent 44 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin Green Michlers 44 %, Tyskland
Din bedømmelse