Michler Albert 100 % fin Jamaica rom

En kraftig og fyldig klassisk Jamaica rom fra Michler der er meget aromatisk og masser af personlighed. En rom der kan drikkes ren eller som ingrediens i longdrinks og cocktails.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
544009
249,75 kr
Mørk kraftfuld rom fra Michler er produceret på jamaicanske melasse. Destilleringen er foretaget på kontinuerlige kedler og på pot stills. Efterfølgende er rommen lagret i minimum 5 år på amerikansk egefade. Der er tilsat en lille mængde af helt op til 25 år gammel rom for at give mere dybde i smagen.

Albert Michler destilleri:
Det var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863 og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbelt monarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurter baserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Michler Albert 100 % fin Jamaica rom
Din bedømmelse