Tilbud

Marques del Atrio Tempranillo - Graciano Rioja

Saftig og fuldendt Tempranillo - Graciano vin fra Rioja med modne bær og lækre afstemte krydderier. Lækker til pastaretter og lyst kød hvor den vil fuldende måltidet, man smager at her får man vin for pengene.
På lager
SKU
928029
89,75 kr
  • Køb 6 for 70,00 kr pr styk og spar 22%
Duft: Intense noter af modne blommer, jordbær og hindbær.

Smag: Frisk og vedvarende i munden af duft nuancerne og følges flot op af en intens eftersmag, der fuldender denne elegante og sammensatte vin.

God til: Pastaretter, lyst kød og et udvalg af bløde milde oste.

Serveres ved 16-18°C.

Vinen:
Marqués del Atrio Tempranillo er fremstillet hovedsageligt på tempranillo-druer tilsat lidt graciano-druer, der er høstet fra perfekt beliggende marker i 3-600 meters højde. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de straks afstilkes og presses let. Herefter udblødes druerne i 10-15 dage. Under udblødningsprocessen pumpes druemosten dagligt over druekvaset for at trække så meget saft og kraft ud af druerne som muligt. Til slut gennemgår druemosten en temperaturkontrolleret gæring ved 2-28 °C. Efter endt gæring tappes vinen på flaske for at bevare den friske frugt i den endelige vin.


Vinhuset:
Marqués del Atrio er en stolt familieejet virksomhed, der blev grundlagt i slutningen af det 18. århundrede i Rioja. Her lancerede man den første vin tappet på flaske i 1965, og siden da er det gået stærkt. Idag råder virksomheden over 30.000 kvadratmeter jord og har i sine faciliteter plads til mere end 10.000 vinfade og en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. På disse jorde foregår al vinificering, lagring og aftapning. Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og har derfor et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet og er år efter år sikret druer af højeste kvalitet.

Vinene fra Marqués del Atrio stammer alle fra Spaniens ældste vinregion Rioja. En vinregion, der kan dateres helt tilbage til 1925. Rioja er beliggende i Nordspanien ca. 300 km nord for Madrid, hvor den ligger i læ for vestenvinden fra Cantabriabjergene. Jordbunden i området er præget af sand, kalksten, ler og store runde sten, der giver god dræning til vinstokkene. Floden Ebro og dens bifloder gør området meget frugtbart. Dette sammen med de gode klimatiske betingelser gør området ideelt til vinproduktion.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Grenache, Tempranillo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marques del Atrio Tempranillo - Graciano Rioja
Din bedømmelse