-23%

Mandus Primitivo di Manduria Pietra Pura

Intens og frugt fyldt Primitivo di Manduria i lækker harmoni. Her opleves stor bouquet af smags noter af modne kirksebær og blommer der harmoner sammen med krydderierne. Et godt valg til bøffer og vildt samt velegnet bagefter middagen til hyggen eller tv.
På lager
SKU
8370
Tilbudspris 100,00 kr Normalpris 129,75 kr
Duft: En fyldig og intens med varme af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje.

Smag: En elegant og dejlig fyldig varm vin med stor bouquet af smags noter og lang vedvarende eftersmag.
Maddus falder i rigtig manges smag og er et lækker valg.

Server til: Særligt velegnet til simreretter med oksekød, oksekød, vildt og tørre oste.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Pietra Pura Mandus er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i San Marzano-området i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation, hvorefter den lagres 4 måneder på franske egetræsfade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chef vinkyper, Luca Francioni.

Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Primitivo di Manduria
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mandus Primitivo di Manduria Pietra Pura
Din bedømmelse