Tilbud

Madame Geneva Gin Rouge 41,9 %

Madame Geneva Gin Blanc er en traditionel gin, hvor der indgår 46 forskellige krydderier til at forme den originale Madame Geneva stil, det er stadig enebær, koriander og ingefær der præger smagen og duften.
På lager
SKU
679113
399,75 kr
Madame Geneva Gin Blanc er en traditionel gin som søger tilbage til rødderne af den originale gin, men alligevel med et moderne touch – bl.a. indgår der 46 forskellige krydderier til at forme den originale Madame Geneva stil, hvor særligt enebær, koriander og ingefær præger smagen og duften.

Gin er ikke bare gin – det er producenten af Madame Geneva – Kreutzritter et fantastisk bevis på.
Kreutzritter startede i 2004 med en ydmyg tilgang til det at producere Gin. Firmaet blev grundlagt af 3 venner; en læge, en ernæringsekspert og en spiritusekspert. Fra starten har det at producere den højest mulige kvalitet været det vigtigste og derfor udvælges kun de allerbedste råvarer til at indgå i nye blandinger.
Firmaet ligger meget passende meget langt ude på landet på Meyerhof, som er et idyllisk landsted der passer perfekt til hele grundidéen med firmaet.
Resultatet er Madame Geneva Gin Blanc og Gin Rouge.

At indpakningen så er utroligt elegant og er udført meget solidt i helt usædvanligt tunge flasker runder den perfekte gin-oplevelse af på den bedste måde. Her er der tale om gin på 1. Klasse !
Specifikationer
Alkohol i procent 41,9 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Madame Geneva Gin Rouge 41,9 %
Din bedømmelse