Dos Maderas LUXUS Double Crinza, Limited edition Ron Anejo

En gammel kvalitets rom som bør nydes alene i al sin enkelhed og pragt, måske med et par isterninger i glasset. Sødmen, alkoholen og krydderierne spiller rigtig godt sammen med noter fra træet.
På lager
SKU
900138
1.699,00 kr
Dos Maderas Luxus - Barbados-Guyana blended rom 10+5 år

Duft: Tydelig sødme fra melassen og træ agtig noter af mandler og hvid frugt.

Smag: Overraskende sød hvor alkoholen og noterne af træ og krydderierne spiller utroligt godt sammen.

Eftersmag: Formidabel afslutning med sødme og mandler der sammen med den fine træsmag fra fadende efterlader en himmelsk oplevelse.

En delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonne apparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonne anlæg.

Det er en virkelig udsøgt rom. Født på samme måde som "Dos Maderas 5+3" og "Dos Maderas 5+5 PX". Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på Dos Maderas forskellige rom er lagringstiden. Luksusudgaven er 15 år undervejs. Først 10 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i fade, hvor der tidligere har været 20-årig Don Guido PX Sherry i – derfor 10+5.

At en rom får lov til at erhverve sig både smag og nuancer på de to måder, gør den unik og kvalitativ. Den bliver ofte benævnt som "the Lord of rums". Utroligt populær blandt raffinerede ganer, en rigtig luksus og kræs for de mest nørdede rom fanatiker.

Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dos Maderas LUXUS Double Crinza, Limited edition Ron Anejo
Din bedømmelse