Tilbud

Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile

Smag af solbær, kirsebær, hindbær og blommer med modne tanniner, en dejlig medium fyldig rødvin som er yderst vellavet og med god balance mellem frugt, sødme og syre.


På lager
SKU
111009
124,75 kr
  • Køb 2 for 87,50 kr pr styk og spar 30%
Duft: Her finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber og muskatnød.

Smag: Fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt i dejlig lang og ren eftersmag.

Server til: Rødt kød, vildt, kalv, lam og ost.

Serverings temperatur: 16–18°C.

Vinen:
Los Vascos Cabernet Sauvignon er fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon-druer, der kommer fra udvalgte parceller i Colchagua Valley, hvor jorden domineres af ler.
Høsten fandt sted fra d. 26. marts til d. 8. maj. Druerne blev høstet ved optimal modenhed, tidligt i den kølige morgen. Før druerne knuses, sorteres de ved en kvalitetskontrol.

Vinificationen sker under overvågning af både lokale og franske medarbejdere fra Château Lafite Rothschild. Skallerne udblødes i mosten, til den har opnået sin mørke purpurrøde farve. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved 25-27°C efterfulgt af 15-20 dages maceration. Når gæringen er forbi, lagres vinen i over et år på egetræs fade, inden den tappes på flaske, modnes yderligere i nogle måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Vinhuset:
På Los Vascos Estate er det tydeligt, hvad gode franske producenter kan opnå, når de arbejder med druer de kender, under optimale klimabetingelser. Her er det folkene bag 1. Grand Cru Classé slottet Château Lafite Rothschild. Resultatet: En vingård som ligger i toppen af det sydamerikanske kvalitetshierarki. Når der tales om den bedste fransk-inspirerede vin fra Chile, så er det Los Vascos der er referencepunktet.

Det 500 ha store Los Vascos Estate, ligger 220 km sydvest for hovedstaden Santiago, i Colchagua Valley, hvor der har været vindyrkning siden midten af 18-hundrede tallet.

Domaines Barons de Rothschild blev i 1988 de første franske investorer i det moderne Chile. Los Vascos Estate blev udvalgt efter nøje undersøgelser af de eksisterende vinstokke samt jordbunds- og klimaforhold. I dag ejer Domaines Barons de Rothschild hele ejendommen og har fuld kontrol med produktionen, fra vinstok til færdig vin. Egetræsfadene der benyttes kommer fra Château Lafite Rothschilds eget bødkeri i Bordeaux. Bedre forudsætninger kan man ikke få for at fremstille topvin.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14,00
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile
Din bedømmelse