Tilbud

Los Vascos Sauvignon Blanc, Chile DBR (Lafite)

Fremtræder meget frisk og saftig med velafbalanceret eftersmag. Typisk med Sauvignon Blanc karakter med tornblad og eksotisk frugt af ananas og lime med en elegant mineralsk strejf og elegance.
På lager
SKU
211969
124,75 kr
  • Køb 2 for 87,50 kr pr styk og spar 30%
Duft: Fremtræder med typisk Sauvignon Blanc karakter med tornblad og eksotisk frugt af ananas og lime.

Smag: Frisk og saftig med god frugt med velbalanceret intens eftersmag. Druerne fra markerne Casablanca og Leyda giver vinen et mineralsk strejf og elegance.

Server til: Perfekt som aperitif, til lette fiskeretter, skaldyr og salater.

Serverings temperatur: 10º C.

Vinen:
Sauvignon Blanc druerne kommer hovedsageligt fra egne marker i Casablanca Valley. Resten kommer fra Leyda Valley og for første gang i årgang 2008 også fra marker ved foden af Andesbjergene alle er kølige områder der er velegnede til Sauvignon Blanc.
Høsten fandt sted fra d. 8. marts til d. 24. april. Druerne blev høstet i hånden ved optimal modenhed. Druerne sorteres ved en kvalitetskontrol og nedkøles for at undgå unødig iltning før de presses. Derved opnås en most af højeste kvalitet.

Efter presning fjernes skallerne fra mosten og vinifikationen foretages i ståltanke ved 12ºC - 14ºC i op til 20 dage.

Området:
På Los Vascos Estate er det tydeligt hvad gode franske producenter kan opnå, når de arbejder med druer de kender, under optimale klimabetingelser. Her er det folkene bag 1. Grand Cru Classé slottet Chateau Lafite Rothschild. Resultatet: en vingård som ligger i toppen af det sydamerikanske kvalitetshierarki. Når der tales om den bedste franske vin fra Chile, så er det Los Vascos der er referencepunktet.

Vinhuset:
Det 500 ha store Los Vascos Estate, ligger 220 km sydvest for den chilenske hovedstad Santiago. Ejendommen ligger i dalene Cañeten og Colchagua i Central Valley, hvor der har været vindyrkning siden midten af 18 hundrede tallet.

Domaines Barons de Rothschild blev i 1988 de første franske investorer i det moderne Chile. Los Vascos Estate blev udvalgt efter nøje undersøgelse af de eksisterende vinstokke samt jordbunds- og klimaforhold. I dag ejer Domaines Barons de Rothschild hele ejendommen og har fuld kontrol med produktionen, fra vinstok til færdig vin.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Los Vascos Sauvignon Blanc, Chile DBR (Lafite)
Din bedømmelse