Tilbud

Los Vascos Chardonnay, Dom. Barons de Rothschild

Fyldig og frugtrig Chardonnay med frisk eksotisk frugt, melon og grape med strejf af hasselnød op af glasset som virker fyldig og forfriskende med en aromatisk og og frugtrig lang eftersmag.
Server til: Lækker aperitif og en fin ledsager til fisk, alt godt fra havet, kalvekød, fjerkræ og mild ost.
På lager
SKU
311003
124,75 kr
  • Køb 2 for 87,50 kr pr styk og spar 30%
Duft: Eksplosiv af melon, grape og eksotisk frugt samt typiske strejf af hasselnød.

Smag: Fyldig, forfriskende og frugtrig med en aromatisk og lang eftersmag.

Server til: Lækker aperitif og en fin ledsager til fisk, alt godt fra havet, kalvekød, fjerkræ og mild ost.

Serverings temperatur: 10º C.

Vinen:
Los Vascos Chardonnay, er fremstillet på 100 % Chardonnay-druer, der kommer fra udvalgte marker i Colchagua, Casablanca og Leyda Valley.
Druerne høstes ved håndkraft, gennemgår en grundig sortering og kvalitetskontrol hvorefter de nedkøles for at undgå unødig iltning inden de presses. Derved opnås en most af højeste kvalitet.

Vinificationen sker under overvågning af både lokale og franske medarbejdere fra Château Lafite Rothschild. Mosten tilsættes rendyrkede gærstammer og gæringen finder sted på rustfri ståltanke, ved en temperatur på 14-18 grader for at bevare druernes dejlige naturlige frugt i den færdige vin. Vinen lagres i kort tid på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske og frigives til salg.

Området:
På Los Vascos Estate er det tydeligt hvad gode franske producenter kan opnå når de arbejder med druer de kender i et optimalt klima. Her er det folkene bag 1. Grand Cru Classé slottet Chateau Lafite Rothschild. Resultatet: en vingård som ligger i toppen af det sydamerikanske kvalitetshierarki. Når der tales om den bedste franske vin fra Chile, så er det Los Vascos der er referencepunktet.

Det 500 ha store Los Vascos Estate, ligger 220 km sydvest for den chilenske hovedstad Santiago. Ejendommen ligger i dalene Cañeten og Colchagua i Central Valley, hvor der har været vindyrkning siden midten af 18 hundrede tallet.

Vinhuset:
Domaines Barons de Rothschild blev i 1988 de første franske investorer i det moderne Chile. Los Vascos Estate blev udvalgt efter nøje undersøgelse af de eksisterende vinstokke samt jordbunds- og klimaforhold. I dag ejer Domaines Barons de Rothschild hele ejendommen og har fuld kontrol med produktionen, fra vinstok til færdig vin.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Los Vascos Chardonnay, Dom. Barons de Rothschild
Din bedømmelse