-25%

Lo Petit de la casa, Priorat

Kraftig og behagelig med silkeblød duft af modne bær, sorte krydderier og noter af balsamico hvor smagen virker meget kraftfuld og fyldig med veludviklede tanniner, som i eftersmagen bærer præg af de modne frugter og krydderierne fra duften.
På lager
SKU
230023
Tilbudspris 150,00 kr Normalpris 199,75 kr
Duft: Her mødes man af en duft af modne bær, sorte krydderier og noter af balsamico.

Smag: Lækker kraftfuld og fyldig med vel udviklede tanniner, så vinen er blød og behagelig. Eftersmagen bærer præg af de modne frugter og krydderierne fra duften.

Server vinen til f.eks. and eller en god bøf fra grillen.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Vinen:
Vinen er lavet på 70% Grenache-, 20% Carignan- og 10% Cabernet Sauvignon-druer, der er dyrket på husets egne vinmarker i Gratallops, Tarragona. Efter endt vinifikation lagrer vinen 12 måneder på franske egetræsfade af 225 liter, hvorefter vinen tappes på flasker og lagrer yderligere 3 måneder.

Vin huset:
Trossos del Priorat ligger i Gratallops i Priorat. Hos Trossos del Priorat fokuseres på at producere fine og elegante vine med personlighed med de typiske karakteristika fra området. Alle vinmarkerne dyrkes efter økologiske principper. Klimaet i Priorat kendetegnes ved høje dagtemperaturer og kølige nætter. Jorden består af skiffer og indeholder en lang række mineraler. De sparsomme regnmængder tvinger vinstokkenes rødder til at fæstne sig dybt i jorden, hvorved mineraliteten fra jorden forplantes i druerne og gives videre til vinen. De barske vilkår for druestokkene, hvor kun de stærkeste overlever, munder ud i druer, der er sprængfyldt med smag.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Carignan, Grenache
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lo Petit de la casa, Priorat
Din bedømmelse