Likør Pistacie Crema de Pistacchio Torboli Italien

Cremet pistacie likør fra Torboli i Italien. Nydes iskold som aperitif eller alle mulige desserter især is. eller prøv opskriften på Cheesecake med Torboli likør.
På lager
SKU
506
129,75 kr
Cremet pistacie likør med duft af pistacie nødder blandet med marcipan.
Fyldig i smagen med lækker noter af marcipan og nødder.

Nydes iskold som aperitif eller alle mulige desserter især is.

Opskrift på Cheesecake med Torboli likør:

I cheesecaken er der brugt Torboli Pistacie likør i kiksebunden og ostecremen. Alle likør kan bruges til de smags nuancer man gerne vil have.
Ingredienser (Nok til ca.1 stor kage i springform eller ca.12 små i dessertglas)
Kiksebund:
400 gr. digestive kiks (man kan med fordel bruge grove)
125 gr. smør
100 gr. mandler
Torboli likør

Ostecreme:
400 gr. flødeost natural
1/4 l. piskefløde
2 store spiseskefulde creme fraiche
3 blade husblas
Ca. 100 ml. Torboli likør

Gelé:
400 gr. frosne hindbær
4 blade husblas

Fremgangsmåde:
Kiksebund:
1. Læg kiksene i en frysepose og knus kiksene.
2. Mandlerne hakkes og ristes. De kan evt. karameliseres med chokoladelikør.
3. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene og de ristede mandler.
4. Smag kiksemassen til med din yndlingslikør.
5. Fordel kiksemassen i bunden af en springform og tryk den fast med bunden af et glas.
6. Kiksebunden stilles nu på køl.

Ostecreme:
1. Husblassen lægges i blød i en koldt vand i 10 minutter.
2. Pisk flødeost, cremefraiche og din yndlingslikør sammen i en stor skål.
3. Pisk fløden og vend den sammen med flødeost og creme fraiche.
4. Smelt husblassen over et vandbad og rør 2 store spiseskefulde af ostemassen i.
5. Vend husblassen hurtigt sammen med resten af ostecremen og hæld den til sidst over kiksebunden i springformen.
6. Hele kagen stilles på køl i min. 1 time.

Gelé:
1. Husblassen lægges i blød i en koldt vand i 10 minutter.
2. Kog bærrene op i lidt vand.
3. Vrid husblassen og kom den direkte over i gryden med bærrene.
4. Lad massen trække i ca.10 minutter og hæld det herefter over i en skål igennem en sigte.
5. Vent til geléen er kølet af. Den skal være omkring 35 grader.
6. Nu hældes den over den kølede kage og stilles tilbage på køl indtil geléen har sat sig.

* Man kan erstatte geleen med en overhældning af evt. hindbærlikør lige inden servering.

Specifikationer
Alkohol i procent 17 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Likør Pistacie Crema de Pistacchio Torboli Italien
Din bedømmelse