Likør brombær creme de Mure Vedrenne

Frugtrig og intens med lækre brombær toner som er god til cocktails, eller som lidt ekstra i en let hvidvin eller mousserende vin.
På lager
SKU
94091
129,75 kr
Duft: Fyldt med brombær og med hints af træ.

Smag: Meget frugtig og intens. Er perfekt at blande med en let hvidvin, en mousserende vin eller som ingrediens i cocktails. Herudover kan den med succes bruges i kager, på is eller frugt.

Likør:
Efter presning lægges brombærrene i blød i neutral alkohol i minimum to måneder. Saft og most adskilles, og saften filtreres. Herefter tilsættes sukker, produktet færdiggøres og tappes på flasker.

Vin huset:
Vedrenne har lavet likør siden 1923 og er beliggende i Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgogne og midt i Bourgognes frugthaver. Vedrenne foretrækker at bruge de frugtavlere, som dyrker frugten og bærrene økologisk. Med en omhyggelig udvælgelse af de bedste frugter og bær sikrer Vedrenne sig, at hver enkelt likør får den bedste duft og smag med den rette fylde.
Oprindeligt opnåede firmaet anerkendelse for sin enestående flødelikør Crèmes de Cassis og frugtlikører og er i dag den tredje største franske producent af frugtlikør og cocktail likører. For kendere, bartendere og cocktailmixere såvel som cocktailfans er Vedrenne den ubestridte leder inden for dette segment.
Specifikationer
Alkohol i procent 15 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Likør brombær creme de Mure Vedrenne
Din bedømmelse