-18%Tilbud

Riesling Alsace Lentz

Let tør Risling fra Lentz men lækker frugtrig og meget vel afbalanceret med noter af citrus og friske blomster i elegant stil med sin mineralitet. Risling der giver lyst til et glas mere.
På lager
SKU
45315
Tilbudspris 90,00 kr Normalpris 109,75 kr
Duft: Meget elegant med god mineralitet og noter af citrus og friske blomster.

Smag: Balance i lækker harmoni med lime, citrus og grapefrugt. Eftersmagen fornemmes elegance med dejlig friskhed der afslutter på flotteste vis.

Server til: Fiskeretter, skalddyr og til lette tørre oste, eller bare til at nyde.

Serverings temperatur: 8-10ºC.

Riesling er en af verdens ædleste druesorter, og Alsace fremstiller perfekte vine til enhver stund på druen. Denne vin er fremstillet efter traditionelle metoder. Riesling-druerne er høstet i moden stand og bragt til vineriet, hvor de bliver presset. Gæring og lagring foregår herefter på temperaturstyrede ståltanke for at bevare mest muligt af druens karakter.

Området:
Alsace er et område, der er kendt for sine friske elegante vine. Vine som vi i Danmark altid har foretrukket, som vores sommervine, i haven, på frokostbordet og til f.eks. fisk og skalddyr. Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord, mod syd til Mulhouse, afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

I modsætning til de tyske vine, der næsten altid kan lokaliseres på deres geografiske oprindelse, er det i stor udstrækning druen, der giver vinen sit navn i Alsace.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Riesling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riesling Alsace Lentz
Din bedømmelse