Bordeaux Blanc Legende "R" DBR (Lafite)

Super meget smag for pengene og en eminent balance i glasset med en livlig frugtpanel med æbler og pærer i lækker balance med syren, som gør, at den passer utroligt godt til salater og forretter.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
10102
119,75 kr
Duft af citrus og modne pærer.

Smag: Lækker med god fylde og en meget livlig frugtpalet med æbler, pærer og lyche. Frugtsyren giver en god baggrund og en vin der er velegnet til mad.

Velegnet til fiskeretter, salater og bløde oste.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
De senere år har fremstillingen af hvidvin i Domaines Barons de Rothschild (Lafite) udviklet sig meget. Ekspertisen har man udviklet på Château Rieussec i Sauternes, hvor man også fremstiller en tør hvid udgave i høj kvalitet. Denne vin kan kaldes en lillebror til denne og har med sin relativ høje andel af Semillon i blandingen en god frugtkarakter og blød stil. Vinen fremstilles en blanding af Sauvignon Blanc og Semillon. Vinen gæres ved lav kontrolleret temperatur, for at beholde den rene grønne frugt og lagres uden brug af egetræsfade.

Vin huset:
Chatêau Lafite Rothschild er i dag et af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top.

Les Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-Klassificationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bordeaux Blanc Legende "R" DBR (Lafite)
Din bedømmelse