Rose Lavendette Alpes de haute Provence

Stikkelsbær og røde bær i lækker intens rose, der bare er til at nyde alene eller sammen med lækre salater, der er sammensat af de 3 druer Cinsault, Syrah og Grenache fra Hautes Provence.
På lager
SKU
3281
99,75 kr
Duft: Lækker af stikkelsbær og røde bær.

Smag: Stikkelsbærrene gør vinen intens i smagen og blander sig med noter af røde bær.

Server til: Som aperitif og lækker til salater.

Serverings temperatur: 10-12°C

Vinen:
Lavendette IGP Alpes de Hautes Provence er lavet på Syrah, Grenache og Cinsault-druer, alle tre traditionelle druer for regionen. Vinmarkerne er hovedsageligt placeret på meget tørre skråninger i Alpes de Hautes Provence. Druerne dyrkes med stor respekt for både druer og miljø, og vinen fremstilles ved brug af den mest moderne teknologi inden for vinfremstilling.

Vin huset:
Les Vins Bréban er et familieejet firma etableret i 1952. Grundlæggeren Raymond Bréban var betaget af Provence-vinene og besluttede at vie sit liv til produktion og fremme af kvalitets vine fra Provence. I 1968 overtog sønnen Jean-Jacques Bréban ledelsen af firmaet, som således i dag drives af 3. generation af familien Bréban. Les Vins Bréban høster druerne til deres vine langs Middelhavets kyst, fra Sainte-Victoire bjergkæden i vest til Haute Provence alperne i øst. Familien Bréban hæger om de stolte traditioner og driver fortsat firmaet efter samme principper og med stor fokus på kvalitet, autenticitet og respekt for både jorden og vindyrkningen.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Lavendette Alpes de haute Provence
Din bedømmelse