Laphroaig Lore Islay single malt 48 %

Som navnet antyder, er Laphroaig Lore inspireret af den viden og de traditioner, der overleveres – 'lore' betyder overlevering – fra generation til generation af destilleriarbejdere. Man har opnået en whisky med bid i der er rig på røg og mørk chokolade. Med et par dråber vand vil man opnå cremet noter af frugt og citrus i lækker harmoni med røget.

På lager
SKU
637543
749,75 kr

Duft: Rig på røg med havet mineraler med et strejf af aske og bittre chokolade dråber. Vanille kommer med antydning af karmale og maltsødme.


Smag: Tørv med chili bid. Med et par dråber vand kommer der cremet noter af frugt og citrus frem.


Eftersmag: Føles tør med lang sød eftersmag.


Ved at modne væsken i små satser i fem unikke fade skaber vi en væske, der er rig, kompleks, varieret og frem for alt lagret.


Laphroaig Lore whisky er lavet med whisky fra 7 til 21 år, for at kunne skabe den rigeste mulige Laphroaig smag.


Som navnet antyder, er Laphroaig inspireret af den viden og traditioner, der er gået med fra generation til generation af distilleri forvaltere, blender og håndværkere.


Denne whisky blev også kaldt 2019 Best No Age Statement Scotch af Jim Murray's Whisky Bible


Laphroaig Lore er Distillery Manager John Campbells hjertebarn. Whiskyen er fremstillet på baggrund af en række forskellige fade, herunder first fill bourbonfade, quarter casks og Oloroso sherry hogsheads, der kombineres og tilsammen skaber en hel unik fylde.

Specifikationer
Alkohol i procent 48 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Laphroaig Lore Islay single malt 48 %
Din bedømmelse