Laboure-Gontard Crémant de Bourgogne Brut Rosé

Rosé Cremant fra Bourgogne i perfekt balance med friske noter af jordbær, hindbær og kirsebær. I smagen opleves den lidt tør i en intens fin mousse med en god balance af flot frugtmodenhed.
På lager
SKU
100005
139,75 kr
Duft: Op af glasset kommer friske noter af jordbær, hindbær og kirsebær.

Smag: Intens med en fin mousse. Vinen er tør, men balanceret af flot frugtmodenhed i eftersmagen.

En herlig vin til velkomst eller til fiskeretter.

Serverings temperatur 8-10ºC.

Denne Rosé Cremant de Bourgogne er fremstillet af Chardonnay og Pinot Noir. Vinen har fået sin flotte laksefarve fra kort kontakt med Pinot Noir skallerne, under gæringen. Vinen ligger i minimum 9 måneder inden den endelige degorgering, hvor vinen klargøres til afsendelse fra huset.

Vin huset:
Bourgogne distriktet bugter sig langs den gyldne skråning, kaldet Cote dOr. Her ligger vinmarkerne på en gruset jordbund, med god eksponering mod solen. Området dækker næsten 30.000 ha med vinmarker. Af den samlede produktion i området er ca. 6% mousserende vin med betegnelsen Cremant. Der har været produceret mousserende vin i Bourgogne siden 1830, men især siden 1975 er kvaliteten steget betydeligt, da reglerne for appellationen blev fastlagt.

Labouré Gontard er fremstillet af en af områdets gode negotianter, der opkøber druer og fremstiller denne cremant efter den traditionelle forskrift.
Specifikationer
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay, Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Laboure-Gontard Crémant de Bourgogne Brut Rosé
Din bedømmelse