La Hechicera Fine aged rum from Colombia 40 %

Blanding af rom fra 12 og 21 år fra hele Caribien som er lageret separat i tønder og efter solera systemet. Hvis det er rom fra tønder, er der altid tale om tidligere Bourbon whisky tønder.
La Hechicera (udtales: [la eeh-see-seh-rah] og betyder ”forføreren/fortryllersken” og er en forfinet rom uden tilsætningsstoffer, som f.eks. sukker.
På lager
SKU
703013
339,75 kr
Rommen kommer fra Columbia, hvor den er blended og tappet.

Rom melassen er en blanding fra mange lande i Caribien. Det er ikke offentlig gjort præcist hvilke lande, men at gætte på Trinidad, Barbados og Panama er oplagt.

Det er familien Riascos, der i de sidste 20 år har blendet rom under navnet La Hechicera, sammen med deres master blenderen Giraldo Mituoka Kagana , der med sin gode næse afgør hvilke rom, der skal blendes sammen. Han er uddannet i Cuba med japansk herkomst.

La Hechicera Fine aged rum from Colombia 40 % er rom fra tønder, er der altid tale om tidligere Bourbon whisky tønder.

La Hechicera (udtales: [la eeh-see-seh-rah] og betyder ”forføreren/fortryllersken” og er en forfinet rom uden tilsætningsstoffer, som f.eks. sukker.

Familien valgte navnet som en metafor for den fortryllende jungle som dækker Sierra Nevada de Santa Martas stepper, lige op til Caribbiens kystlinje, hvor Moder Natur er på hendes mest potente og frugtbare form.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:La Hechicera Fine aged rum from Colombia 40 %
Din bedømmelse