La Cattura Toscana Poggi al Casone

Dejlig og frisk med brombær og frisk kværnet peber i duften med rå frugt og balanceret tanniner der ligger blødt på tungen, så alle vildt retter bliver en oplevelse sammen med vinen.
På lager
SKU
998397
129,75 kr
Duft: Lidt parfumeret med brombær og friskkværnet peber.

Smag: Tæt pakket med rå frugt og tanniner, der smyger sig om tungen. Der er dyb mørk frugt, brombær og afslutningen er flot balanceret med en lækker kølig frugt.

Server til: Brag af en ledsager til vildtNretter, grillet mørkt kød, tørre skinker og oste.

Serverings temperatur: 18-20°C

Vinen:
Vinen er fremstillet på 85% Toreldego og 15% Syrah. Toreldego er en drue, som normalt kun bruges i det nordlige Italien, men at se den modenhed og fedme den kan opnå i Toscana, er en nyhed, der bør få andre seriøse producenter til at åbne øjnene. Syrah-druen har de senere år været brugt af flere Toscana producenter for at give mere dybde og intensitet i vinene. Kombinationen her er en oplevelse!

Vinifikationen af La Cattura foregår efter klassiske toskanske principper med gæring på ståltank, og efterfølgende lagres vinen i en kombination af tank og træfade af varierende størrelser.

Vin huset:
Castellani-familien er én af grundpillerne i den toscanske vinindustri. Familien ejer flere ejendomme i regionen, som hver især drives separat med stor respekt for de enkelte markers særegenhed. Således fremelskes præcis de karakteristika, der er kendetegnende for de enkelte jorde. Castellani blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, da vinmanden Alfred besluttede at aftappe og sælge sin vin. I 1903 blev firmaet officielt registreret ved handelskammeret i Pisa, og siden da har Castellani-familien eksporteret sine udsøgte vine fra Toscana til det meste af verden. Castellani-familien har fokus på innovation og udvikling, men den helt grundlæggende filosofi er den samme, som da forfædrene startede firmaet for over 100 år siden, ”en vins kvalitet starter med arbejdet i vinmarken”.

Firmaet er fortsat familiedrevet og flere generationer arbejder forbilledligt sammen om at skabe udsøgte vine. Således forenes den ældre generations erfaring med vitaliteten og modet fra den yngre generation i et fælles mål om at skabe vine af høj kvalitet.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:La Cattura Toscana Poggi al Casone
Din bedømmelse