-12%Tilbud

Kintyre Botanical gin 43 %

Herlig og frugt agtig i duften med urte noter, lige til en god GT.
På lager
SKU
100007
Tilbudspris 350,00 kr Normalpris 399,75 kr

Kintyre er super lækker frugt agtig med mange betaniske noter i duften.


Smag: Frugter og blomstet med masser af citron- og appelsinaroma. Den er blød i munden.


Eftersmag: Her udvikler den sig urte agtige toner.


Kintyre Botanical Gin skal serveres direkte på lidt is eller med drinks Tonic, som er et fantastisk godt match til Kintyre Gin.


Her er anvendet ikke mindre end 12 forskellige bær, planter og krydderurter, som alle er høstet på en bæredygtig facon. Nogle af ingredienserne er klassiske, enebær, mens andre er mere unikke, så som islandsk mos, der vokser til overflod på ejendommen. Tilsammen giver det en helt unik oplevelse.


Bæredygtighed og omsorg:
Hele produktionen er opbygget så bære dygtigt. for hver kasse Kintyre der sælges, plantes der et træ på ejendommen. Endvidere doneres en andel af destilleriets overskud til gode lokale formål på Kintyre.


Beinn et Tuirc Distillery:
Selve destilleriet Beinn An Tuirc, som betyder vildsvinenes bjerg, er beliggende på området ved Torrisdale Castle på Kintyre-halvøen hel ude på Skotlands vestkyst. Torrisdale Castle har omkring 1200 hektar marker, bakker og skove med en storslået udsigt ud til vandet, hvorfra man kan skimte øen Arran.

Destilleriet henter vandet fra en kilde, som springer på toppen af bjerget her på Kintyres højeste punkt. Destilleringen foregår på den lille kedel ”Big Don”, og det sker i små batch.

Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kintyre Botanical gin 43 %
Din bedømmelse