Kendall-Jackson Pinot Noir Vinter`s reserve

Pinot Noir viser, at deres vinmaker har evnen til at fremstille en vin, der udviser den perfekte blanding af smag og aromaer fra hver region. Virkelig en god vin
På lager
SKU
131519
199,75 kr
Drue: Pinot Noir Distrikt: Monterey og Santa Barbara County

Duft: Fantastisk duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af cola og milde krydderier.

Smag: Fyldig og intens, men samtidig dejlig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og vedvarende eftersmag.

Server til: Lette kødretter og lys kød

Fra Monterey County udvikler druen de blomstrede nuancer og strukturen sammen med smag af moden jordbær, hindbær og sort bær.
Fra Santa Barbara County tilfører vin med mørk kirsebær frodighed. Druer dyrkes i kølige vinmarker på bølgende bjergskråninger og bjergtoppe, hvilket resulterer i små, tæt aromatiske druer, der skaber velstrukturerede vine.
Denne Pinot Noir viser, at deres vinmaker har evnen til at fremstille en vin, der udviser den perfekte blanding af smag og aromaer fra hver region.


Lagret på egetræsfade i 9,5 mdr. i 98 % franske fade hvoraf de 18 % er nye. Hvorfra noter af ristet brød og vanilje samt cedertræ stammer fra. Selve mosten indtil flaskning er holdt afskilt fra de 2 distrikter og først sammenstukket til sidst, for at opnå den mest harmoniske Pinot Noir. Det har givet en flot granatrød farve og en fantastisk duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af cola og milde krydderier. Fyldig og intens, men samtidig dejlig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og vedvarende eftersmag.

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem – og mange år fremover.”

Jackson Family Wines kåret til “Green Company of the Year” i Drinks Business Green Awards 2020
Jackson Family Wines modtog Organizational Leadership Award ved Climate Leadership Conference i 2020
Kendall-Jackson kåret til ”American Winery of the Year” i Wine Enthusiast 2017
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kendall-Jackson Pinot Noir Vinter`s reserve
Din bedømmelse