Alkoholfri Jus De Raisin Rose Mousserende Paul Giraud

Alkoholfri mousserende hvor druemosten kommer fra nøje udvalgte druer fra Cognac-distriktet. Elegant og sammensat med masser af frisk frugt og en fin lille sødme. Et godt glas selv om den er alkoholfri.
På lager
SKU
647021
74,75 kr
Liflig og frisk af modne bær med tilpas syre der opvejer sødmen I denne alkohol frie mousserende rose fra Cognac huset Paul Giraud.

Server til: Aperitif, velkomst og til utal af desserter med lidt syre i.
Mange nyder den til maden og fester, når man vil undgå alkohol.

Vinen:
Druerne til Jean Paul Girauds alkoholfrie rose mousserende er høstet fra nogle af de absolut bedste marker i området. Druerne høstes når de er perfekt modne, de gennemgåes først i marken og senere på vineriet i en streng manuel udvælgelses proces. For at sikre, at der ikke startes en fermentering (alkoholisk gæring) af druerne, behandles de med sulfitter, der over natten langsomt fordamper igen. Druerne presses forsigtigt inden drue kvaset sies fra mosten, som straks køles ned. Moussen i denne druemost frembringes traditionelt ved hjælp af tryk og kulsyre.

Cognac huset:
Paul Giraud er femte generation i kældrene i Cognac’s hjerte distrikt: Grande Champagne. De har en perlerække af cognac fra enkelt årgange som er passet og plejet af en familie, der brænder for deres håndværk.
Alle Paul Giraud’s cognac er lagret betydelig længere end lovens minimums krav. Det nævnes dog aldrig på etiketten, da det kræver en speciel kontrol fra myndighederne, der vil forringe Paul Giraud’s kontrol med hans cognac.

Stilen er krydret med enorm balance og blødhed i eftersmagen, hvilket skyldes den kompromisløse behandling af produktet fra drue til færdig cognac.
Specifikationer
Alkohol i procent 0 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alkoholfri Jus De Raisin Rose Mousserende Paul Giraud
Din bedømmelse