Jus De Raisin Blanc Mousserende alkohol fri Paul Giraud

Alkoholfri vin der er elegant med masser af frisk frugt og en fin lille sødme fra de grønne druer hvor syren harmoner rigtig godt. Et godt valg som aperitif, velkomst og til maden når man ønsker uden alkohol.
På lager
SKU
647020
74,75 kr
Skøn mousserende som kan anbefales til mange ting.

Duft og smag:
Frisk med præg af grønne druer og lime der er fint afstemt med en lille diskret sødme, der holder syren fint i skak med noter fra citrus, lidt akacie og en blød mousse og en lille bittertone.

Alkoholfrit der er lækker, når man ønsker uden alkohol og alligevel et godt glas.

Server til: Aperitif, velkomst og til maden.

Serverings temperatur: 6-8°C.

Vinen:
Druerne til Jean Paul Girauds alkoholfrie er høstet fra nogle af de absolut bedste marker i området. Druerne høstes når de er perfekt modne, gennemgåes først i marken og senere på vineriet, hvor der er en streng manuel udvælgelses proces. For at sikre, at der ikke startes en fermentering (alkoholisk gæring) af druerne, behandles de med sulfitter, der langsomt over natten fordamper igen. Druerne presses forsigtigt, inden druekvaset sies fra mosten, som straks køles ned.

Moussen i denne druemost frembringes traditionelt ved hjælp af tryk og kulsyre.

Cognac Huset:
Jean Paul Giraud brænder for sit håndværk. Manden er passioneret til fingerspidserne. Giraud ejer 35 hektar vinmarker som leverer råmaterialet til blandt andet hans elskede Cognac. 95% af markerne er beplantet med Ugni Blanc og 5% med Folle Blanche. Alle marker ligger i under området Grande Champagne, hvor jordbunden er meget kalkholdig, og de dyrkes næsten efter økologiske principper. Som en af de få producenter får Paul Giraud stadig alle sine druer plukket i hånden, tidligere af spanske arbejdere, men i dag af de lokale bønder i området. Alle marker er beliggende i den østlige del af Grande Champagne-området ved landsbyerne Bouteville og Sty. Meme les Carrieres.
Specifikationer
Alkohol i procent 0 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jus De Raisin Blanc Mousserende alkohol fri Paul Giraud
Din bedømmelse