-27%Tilbud

Johnnie Walker Blue Label

Whisky elskers udsøgte blend, det er en flot Whisky fra Johnnie Walker der viser flotte karakter nærmest fløjlsagtig med vanilje og honning der blander sig med sød appelsin og hasselnød med sherry. Whisky der skal smages mere end en gang, og for hver gang opleves nye noter.
På lager
SKU
115245
Tilbudspris 1.099,75 kr Normalpris 1.499,75 kr
Duft: Vidunderlig, bløde, afrundet fyldt med tørrøgethed blandet med rosinernes sødme.

Smagen: Fløjlsagtig kombination af vanilje, honning og rosenblad - der udvider sig ud til at omfatte en sød appelsin smag med noter af hasselnød, sherry og mørk chokolade.

Eftersmag: Rig og luksuriøs lang finish, der viser Johnnie Walker's varemærke røg på den mest sofistikerede måde med kaffe, blomster og masser af nødde noter - Whisky der bare skal smages.

Johnnie Walker Blue Label er et uovertruffen mesterværk - en udsøgt kombination af Skotlands sjældne og mest usædvanlige whisky. Kun en ud af hver ti tusind fade har den undvigende kvalitet, karakter og smag til at levere den bemærkelsesværdige signatursmag. En ekstraordinær whisky til ekstraordinære lejligheder..

Johnnie Walker Blue Label er inspireret af Alexander Walker 1867 Old Highland Whisky. Det var i spidsen for en æra, da færre fade var tilgængelige, og kvalitets fade var i sin barndom.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Johnnie Walker Blue Label
Din bedømmelse