Game of Thrones House of Stark Dalwhinnie Winter’s Frost 43 %

Dalwhinnie starter mild med smag af honning og friske figner med sød med krydret varme der er bedst iskold. Prøv at servere en creme Brule` til. En nydelse der går op i en højere enhed.
På lager
SKU
173757
595,00 kr
Smag: Starter blidt ud med en smag af fyldig manuka honning og friske figner, hvorefter den langsomt begynder at kilde ganen med lækre malt toner og afslutningsvis et lækkert strejf af plumkage.

Denne Highland Single Malt er guldfarvet og lys og er langsomt lagret på 100 % Bourbon-fade. Den er produceret på Skotlands højest beliggende destilleri, hvor det kolde klima er med til at producere en unik blomstret lynghonningkarakter, der er blevet synonymt med Dalwhinnie. Winter’s Frost.


I det nordlige Westeros’ udstrakte, kolde vidder regerede Huset Starks overhoved i utallige generationer som Kongen i Norden. Huset Stark svor først troskab til Huset Targaryen – og stod ved sit ord i næsten 300 år – og derefter til Huset Baratheon, da Huset Targaryen faldt. Dog kan alt for ædle stoikere være sårbare, og Starks ord, der ofte høres i Winterfell, er sande. “Winter is coming.”Stark-slægtens ukuelighed og evne til at trives under de mest intense situationer er i høj grad formet af Winterfells kolde temperaturer. Ligesom Huset Stark stammer også Dalwhinnie fra det høje og kolde nord, og det er det skotske destilleris ekstreme forhold, der danner grundlaget for whiskyens karakteristiske honningsøde og krydrede varme. Den serveres bedst kold eller med isterninger.
Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Stark Dalwhinnie Winter’s Frost 43 %
Din bedømmelse