Highland Park Dragon Legend 43,1 %

Highland Park Dragon Legend er mere røget end både Valkyrie og Highland Park 12 og 18 års og lagret yderliger på sherryfade for at give endnu en dimension af fylde og tyngde. Lidt mere røg og aromatisk intensitet fra tørven direkte fra Hobbister Moor – blot 11 Km fra Highland Park.
Dragon Legend er inspireret af vikingerne der herskede på Orkney i over 600 år og er på 43,1 % med en flot aromatisk profil og en dyb og lang finish.

På lager
SKU
305277
399,75 kr

Intense aromaer med røg og fylde med varme krydrede frugter og smag fra Sherry fadene.


Dragon Legend:
For vores forfædre var drager både frygtede og ærbødige og besidder mystiske kræfter og repræsenterede ondskabernes kræfter. Ifølge legenden dræbte vikinge krigeren Sigurd den onde slange dragon Fafnir i kamp med stor mod og snedighed. Sigurd lokkede dragens blod fra sin tommelfinger og blev tildelt magtfulde gaver af profeti og visdom og blev en af ​​de største helte i de gamle nordiske sagaer.
I DRAGON LEGEND har vi skabt single malt som modig og ukonventionel som Sigurd selv. Vores lokale tørv fra Hobbister Moor leverer en intens aromatisk rygning, der er blended med en krydret sødme fra langsomt modning i sherry krydret egefade.


Jorden rystede om ham og han spydede gift på hele vejen foran da han gik, dog var Sigurd ikke bange skælvede heller ikke og var bange for, at han brølede.

Specifikationer
Alkohol i procent 43,1 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Highland Park Dragon Legend 43,1 %
Din bedømmelse