HERENCIA DEL PADRI Priorat

Fyldig, mørk og intensiv spanier med masser af charme og en flot balance.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
3270
159,75 kr
Duft: Her afsløres en aroma af kakao og grillede kastanjer.

Smag: Elegant og velbalanceret med god frugtsmag og harmoniske tanniner, senere i eftersmagen træder kakao igennem igen.

Herència del Padrí er god til: Tapas, intense gryderetter, vildt og medium kraftige oste.

Serverings temperatur: 16-18ºC.

Vinen:
Druerne til Herència del Padrí dyrkes på terrasser beliggende på de stejle bjergskråninger i 300 meters højde. Vinen er lavet på 15% Syrah, 20% Grenache Noir, 38% Carignan, 22% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon. Vinstokkene er plantet i en speciel jord, der kaldes Ilicorella og består af skifer blandet med sten. Der bruges bæredygtige dyrkningsmetoder, hvor al pleje af vinstokke og plukning af druerne foregår i hånden.

Druerne høstes fuldmodne i september måned, og bringes straks herefter til vineriet. Ved ankomst afstilkes druerne, hvorefter de sorteres på et bord. Gæring sker på egetræsfade og druemosten pumpes dagligt over kvaset i 15-20 dage. Efter endt gæring, hviler vinen på et år gamle træfade, inden den tappes på flaske og frigives til markedet.

Vinhuset:
Vingården, hvor Herència del Padrí produceres, ligger i Priorat ca. 120 syd km for Barcelona og ejes af Bernard Magrez, som ejer adskillige vinslotte i Frankrig og andre lande. Bernard Magrez har været i vinbranchen i 40 år og stræber hele tiden efter at bevise, at intet er umuligt.

De første vinmarker i Priorat blev beplantet i det 12. århundrede af munke, da de grundlagde klosteret Scala Dei. Siden er vinproduktionen i Priorat vokset støt og Priorat er i dag blandt de mest velansete vinregioner i Spanien.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:HERENCIA DEL PADRI Priorat
Din bedømmelse