Chardonnay Hayes Ranch Californien

Godt Køb - Blød og fyldig med masser af aroma med eksotiske frugter og lette citrus noter. Et godt glas man nyder alene, til utal af salater og fiskeretter.
På lager
SKU
175009
109,75 kr
Duft: Lokkende duft af eksotiske frugter og citruskarakter.

Smag: Blød og fyldig med god intens frugt og en herlig afstemt eftersmag.

En god ledsager til salater og fiskeretter, samt ost.

Serveres ved 8-10°C.

Fremstillet på druer fra de 2 berømte områder: Livermore Valley og Monterey. Alle vinmarkerne er dyrket efter bæredygtige principper. Druerne er presset blidt ved ankomsten til vineriet og gæringen er foretaget i en kombination af egetræ og ståltanke. Dette for at få en vin med fedme og frisk frugt.

Vin huset:
Grundlagt for mere end 125 år siden, er Wente det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, lige øst for San Francisco. I hvad der regnes som et første klasses vinområde. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year.

Wentes vinmarker er beliggende på gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund, er at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft der strømmer ind om natten herfra. Derved køles druerne ned og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Hayes Ranch Californien
Din bedømmelse