Bourgogne Hautes Cotes de Beaune Château de la Charrière

Pinot Noir-druen udfolder sin med charme og elegance på fineste vis. Dejlig tør med blød fylde og dejlig frugt der afsluttes af den intense eftersmag. Denne har virkelig intensiteten til at ledsage and, kylling og milde oste.
På lager
SKU
311357
179,75 kr
Duft: Rene røde bær mest kirsebær.

Smag: Dejlig tør med blød fylde og dejlig frugt der afsluttes af den intense eftersmag.

En meget elegant vin, der har intensitet til at ledsage and, kylling og milde oste.

Serverings temperatur16-18°C.

Vinen:
Bourgogne Hautes-Cotes de Beaune har en smuk rubinrød farve og fremstillet 100% på Pinot Noir-druen, der yder optimalt i Bourgognes unikke terroir. Druerne høstes manuelt og vinificationen er traditionel. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur på 32°C og varer i 12 dage. Vinen lagres i 1 år - 2/3 på tank og 1/3 på 228 liters egetræsfade, hvoraf halvdelen er nye.
En flot rødvin, der er drikkeklar som ung, men kan udvikle sig i op til 7 år fra høståret, under optimale betingelser.

Vinhuset og området:
Château de la Charrierè ligger ved byen Santenay i den sydlige del af Bourgogne-distriktet. Familien Girardin ejer marker rundt omkring i Bourgogne, og denne kommer fra deres mark i Hautes-Côtes de Beaune. Hautes-Côtes de Beaune ligger på højdedragene vest for Côtes de Beaune, mellem 400-600 meter over havets overflade.

Området dækker et areal på 600 ha, hvor jorden har et stort indhold af ler. Château de la Charrière, Yves Girardin, ejer et areal på 0,6 ha i regionen. Markerne er 100% beplantet med druesorten Pinot Noir. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 20 år, og yder et årligt udbytte på 50 hl pr. ha.

Slottet er ejet af Yves Girardin, der også er ansvarlig for produktionen.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bourgogne Hautes Cotes de Beaune Château de la Charrière
Din bedømmelse