Grappa Chardonnay Beni di Batasiolo

Afbalanceret Grappa som man fornemmer allerede i duften Hvor Chardonnay`s karkter bryder igennem med med let fedme og lækre noter af hvide blomster i behagelig dram til alt muligt mad eller bare til at nyde.
På lager
SKU
26398
369,00 kr
Duft og smag: Man fornemmer allerede i duften Chardonnay-druens karakter med fine noter af hvide blomster. Intens i smagen, men så blød, at den bliver helt likør agtig i smagen.

Grappa børnydes ved rumtemperatur for at få størst udbytte af smagen.

Denne Grappa er fremstillet af Chardonnay rester fra Batasiolos 2 fremragende Chardonnay vine, dels deres Morino og deres Serbato

Grappa er Italiens svar på franskmændenes Marc. Her udnyttes overskuddet fra vinproduktionen på bedste vis. Grappa fremstilles af de tiloversblevne drueskaller, kerner og lidt saft. Dette destilleres, så man får mere alkohol, og beholder en anelse af karakteren, hvorfra det kommer. I gamle dage var dette et spildprodukt, og blev brugt til at holde varmen, men i nyere tid har tingene forandret sig. Nu gør producenterne, hvad de kan for at bibeholde smagsnuancer fra den oprindelige vin..
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Grappa Chardonnay Beni di Batasiolo
Din bedømmelse