Grappa Di Barolo Beni di Batasiolo

Lækker kraftig og behagelig med stærk duft med søde kirsebær og duft af træ, Kirsebær fortsætter i smagen med afrundede tanniner og en anelse sødme. Et godt glas der harmoner. Brug den istedet for snaps eller når du er forkølet, det er godt medicin og klarer hosten.
På lager
SKU
11181
369,00 kr
Duft: Her er søde kirsebær, bitterstoffer og en kras duft af træ.

Smag: Intensiteten i smagen er fantastisk med kirsebær i fin forening med den bløde karakter og de fine tanniner bagerst i billedet.

Grappa bør nydes ved rum temperatur for at få størst udbytte af smagen.

Grappa er Italiens svar på franskmændenes Marc. Her udnyttes overskuddet fra vinproduktionen på bedste vis. Grappa fremstilles af de tiloversblevne drueskaller, kerner og lidt saft. Dette destilleres, så man får mere alkohol, og beholder en anelse af karakteren, hvorfra det kommer. I gamle dage var dette et spildprodukt, og blev brugt til at holde varmen, men i nyere tid har tingene forandret sig. Nu gør producenterne, hvad de kan for at bibeholde smagsnuancer fra den oprindelige vin. Derfor ser man også denne elegante udgave af en Grappa di Barolo. Fremstillet på rester fra Beni di Batasiolos egen Barolo samt rester fra de 4 enkeltmarksvine de fremstiller i området.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Druer Barolo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Grappa Di Barolo Beni di Batasiolo
Din bedømmelse