Glengoyne 10 Years Old, Highland Single Malt

Ren og balanceret i smagen med noter af grønne æbler hvor karamel blander sig med lidt lakrids i et sødt præg. Et af de dejlige varianter Glengoyne byder på med mange duft og oplevelser oplevelser.
På lager
SKU
212806
349,75 kr
Duft: Søde aromaer af karamel, popcorn og lette toner af friske grønne æbler.

Smag: Sød med toffee og popcorn og grønne æbler.

Eftersmag: Mandler i flot harmoni med grønne æbler og lakrids

Denne whisky er den perfekte introduktion til de mange skønne varianter Glengoyne har at byde på.

Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser samt stolthed og passion hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade, i dette tilfælde i hele 10 år.

Området og producenten:
Glengoyne er ét af de fornemste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden. Destilleriet ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for deres unikke og særegne whisky. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Alder 10 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glengoyne 10 Years Old, Highland Single Malt
Din bedømmelse