GlenAllachie 2008 9 Års Speyside single cask nr. 569 54,8 %

Oplev honning og mørk chokolade i flot harmoni med hyben og fylde af sirup i denne 9 års GlenAllichie der er flasket i oktober 2018 fra cask no. 569 fra cask type: Port Pipe og flasket ialt med 889 flasker.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
320304
579,75 kr
Duft: Honning, sød, krydderier og hints af mørk chokolade

Smag: Honning, sirup, hyben med noter af mørk chokolade.

Glenallachie Speyside single malt, 54,8 % alkohol
Single 2008 Cask nr. 569, 9 år
Cask: Port pipe,
Destilleret 12.11.2008 - flasket oktober 2018 med ialt 889 flasker.

Whisky fans i Storbritannien og hele verden kan nu udforske det fulde spektrum af ånd, der oprettes på The GlenAllachie Distillery med udgivelsen af ​​en serie Single Cask Editions, der er de første satser af enkelt flasker specielt udvalgt til forskellige markeder og detailhandlere.

Master Distiller Billy Walker har personligt valgt et udvalg af fade, der fremviser GlenAllachie-ånden i en række forskellige aldre, smags profiler og cask-typer. Otte af de specielt udvalgte Single Casks vil være tilgængelige udelukkende i Storbritannien, og resten bliver frigivet på vigtige eksportmarkeder, herunder Europa, Asien og USA.

I fortiden blev GlenAllachie, der blev bygget i 1968, primært produceret whisky til blandinger. Men Walker har omhyggeligt udforsket destilleriets lagre til hånd plukket fade, der afspejler det åndelige spektrum, der skabes.

Han sagde: "Da vi købte GlenAllachie, havde jeg den store glæde at gennemgå vores lager på tværs af varehuse, og jeg var glad for at opdage en række fremragende fade.

"Jeg har været i denne forretning i lang tid, og der er ingen bedre følelse end prøveudtagning fra enkeltdæksler og opdage så mange forskellige smagsstoffer fra så mange forskellige trætyper,

"Destilleriet producerer en rig fyldig ånd, der fungerer godt på tværs af en række forskellige fade og aldre. Det er det, jeg ønskede at vise med den serie af fade, jeg har valgt for Storbritannien og vores eksportpartnere. Med over 50.000 fade af GlenAllachie nu på lager modning over en lang række træ stilarter, der er så meget mere at komme. "
Specifikationer
Årgang 2008
Alkohol i procent 54,8 %
Indhold 70 cl
Alder 9 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:GlenAllachie 2008 9 Års Speyside single cask nr. 569 54,8 %
Din bedømmelse