Glenallachie 2006 12 Års 61,4 % Cask 936 flasket oktober 2018

Speciel fremstillet til det europædiske marked - Batch 1.
Fantastisk Speyside malt fra master destiller Billy Walker med lynghonning og fersken der er i god harmoni med rosiner og kanel.

Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
320328
799,75 kr
Duft: Honning, karamel orange og grape frugt

Smag: Lyng honning, ferskner med rosiner og kanel.

Glenallachie 2006 12 års er Speyside single malt, Cask nr. 936, Cask type: PX Puncheon, Destilleret 19.4.2006 Flasket oktober2018 med ialt 1695 flasker. 61,4 % ALKOHOL.

Glenallachie 2006 12 års er en fantastisk malt der er dedikeret af under ledelse af master destiller Billy Walker.

Proces med langsom gæring, præcis destillation og lang modning i de fineste fade fra hele verden leverer denne fantastiske single malt, For ar bevare denne rige fulde smag er den flasket med den højere alkohol i volumen.

Billy sætter stolt sit navn på hver enkelt af disse flasker.

Whisky fans i Storbritannien og hele verden kan nu udforske det fulde spektrum af ånd, der oprettes på The GlenAllachie Distillery med udgivelsen af ​​en serie Single Cask Editions, der er de første satser af enkelt flasker specielt udvalgt til forskellige markeder og detailhandlere.

Master Distiller Billy Walker har personligt valgt et udvalg af fade, der fremviser GlenAllachie-ånden i en række forskellige aldre, smags profiler og cask-typer. Otte af de specielt udvalgte Single Casks vil være tilgængelige udelukkende i Storbritannien, og resten bliver frigivet på vigtige eksportmarkeder, herunder Europa, Asien og USA.

I fortiden blev GlenAllachie, der blev bygget i 1968, primært produceret whisky til blandinger. Men Walker har omhyggeligt udforsket destilleriets lagre til hånd plukket fade, der afspejler det åndelige spektrum, der skabes.

Han sagde: "Da vi købte GlenAllachie, havde jeg den store glæde at gennemgå vores lager på tværs af varehuse, og jeg var glad for at opdage en række fremragende fade.

"Jeg har været i denne forretning i lang tid, og der er ingen bedre følelse end prøveudtagning fra enkeltdæksler og opdage så mange forskellige smagsstoffer fra så mange forskellige trætyper,

"Destilleriet producerer en rig fyldig ånd, der fungerer godt på tværs af en række forskellige fade og aldre. Det er det, jeg ønskede at vise med den serie af fade, jeg har valgt for Storbritannien og vores eksportpartnere. Med over 50.000 fade af GlenAllachie nu på lager modning over en lang række træ stilarter, der er så meget mere at komme. "


Specifikationer
Årgang 2006
Alkohol i procent 61,4 %
Indhold 70 cl
Alder 12 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glenallachie 2006 12 Års 61,4 % Cask 936 flasket oktober 2018
Din bedømmelse