Glasgow 1770 Release no.1 Limited release 2018

Første single malt Skotsk Whisky 1770, Release no. 1 - der er forfriskende og giver varme på en gang. Meget lækker hvor alle sanser bliver vågnet op og får en fornyet kraft. Et godt glas fra Glasgow som første release.
På lager
SKU
500600
1.499,75 kr
Duft: Den levende gyldne farve får vores sanser hen på en blanding af pærer og rabarber hvor vanilje blander sig med lidt peber.

Smag: Grønne æbler, karamel og crisp bars med noter af peber som er forfriskende og varm på en gang.

Eftersmag: Her er kryddeurter blandet med sødt.

Glasgow 1770 Single malt er første limited edition 2018 release no. 1
First fill på ex. Bourbon fade og færdig på Virgin eg.
Flasket ialt 5000 flasker.

1770 Glasgow single malt er lavet af et ung team af destillatører, som er meget stolt over at frigive deres første single malt.
Der er prøvet at fusionere traditioner med innovation for at skabe denne whisky.

Glasgow destilleri er grundlagt i 2014 og har taget navnet fra Glasgow´s oprindelige destilleri G Glasgow hvis historie går helt tilbage
til 1770 hvor Stifteren Dundashill grundlage destilleriet som er bedst kendt som The Glasgow Distillery Company. Denne forblev aktiv indtil begyndelsen af det 20. århundrede.

Glasgow var engang hjemsted for hundredevis af destillerier, indtil hårde tider og forbudet kom og førte til mange lukninger.
Glasgow destilleri håber med deres 1. single malt 1770 i Glasgow i 110 år, at bringe Glasgow malt whisky tilbage til livet.

Grundlæggerne Liam Hughes, Mike Hayward og Lan McDougall har siden etableringen i 2014 af destilleriet, investeret i den bedste destillations udstyr, købt de fineste fade og samlet et team af destillatører til at lave et bredt udvalg af håndlavet spiritus.

Der bruges traditionelle og nye metoder som har givet dem de første pris vindende premium mærker.. Deres 3 kobber destillations apparater har de givet navne efter
familie medlemmer fra de 3 grundlæggerne. Annie, Mhairi og Tara.


Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glasgow 1770 Release no.1 Limited release 2018
Din bedømmelse