Gin Villa Ascenti Originale D`Italia

Klassisk med frished og nytænkende gin fra Pimonte i en perfekt balance mellem pikant enebær og den friske smag af mynte og timian og sødmen fra Moscato-druerne. Villa Ascenti Gin lavet på lokale ingredienser og ekspertise.
På lager
SKU
931366
389,75 kr
Fra Pimonte i Italien kommer denne friske gin i en perfekt balance mellem pikant enebær, den friske smag af mynte og timian og sødmen fra Moscato-druerne. Ginen destilleres til 41% for at forstærke ingrediensernes frugtrigdom og friskhed.

Prøv den i cocktail:
3 cl. Villa Ascenti, 2 cl. Belsazar rose, 10 cl. Prossesco, 5 cl. Danskvand
Eller:
3 cl. Villa Ascenti, 10 cl. Prosecco, 2,5 cl. soda/danskvand, 1 cl. sukkersirup

Gin fremstilling:
Villa Ascenti Gin er en italiensk gin lavet på hjemme dyrkede urter fra Piemonte vin distriktet, her ligger destilleriet Santa Vittoria. Ginen er lavet på frisk mynte, timian og Moscato-druer og har derfor en utrolig blød og frisk smag. Lorenzo Rosso, som er Master Distiller hos producenten, arbejder tæt med bønderne i Piemonte for at udvælge ingredienserne til denne gin. For at sikre at den friske smag bevares destilleres de friske urter inden for en time efter høsten.

Destilleriet:
Distilleria Santa Vittoria ligger i Piemonte og her laves Villa Ascenti Gin på lokale ingredienser og ekspertise. De lokale ingredienser inkluderer Moscato-druer, frisk mynte og timian.
Specifikationer
Alkohol i procent 41 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin Villa Ascenti Originale D`Italia
Din bedømmelse