Hernø Navy Strenght Gin 57 %

Koriander, fyrrenål, citronskal og blomster vælter op i sødmefuld duft. med stor smags oplevelse af enebær og citron der blander sig med koriander.
På lager
SKU
520031
549,75 kr
Alkohol på 57 % som giver en dejlig varme. Trods den høje alkohol er smagen rund og blød men intens af fyrrenål, pikant citronskal, sødmefyldt blomst, krydret citrus fra korianderfrø og let prikkende pebernoter.

Hernø:
Svenske Hernö Gin er lavet på nøje udvalgte økologiske urter og destilleret på traditionel vis. Hernö Gin er det første deciderede gin destilleri i Sverige. Deres to håndlavede kobberkedler, Kierstin og Marit, frem bringer de verdens berømte og præmierede økologiske gin lavet på naturlige urter. Det hele startede med en lidenskab for gin og en drøm om at producere gin.
Destilleriet ligger på en gård fra 1800-tallet, som ligger ved Sveriges kyst i byen Dala. Dala har den perfekte grobund til renhed og passion, de to vigtigste ingredienser i Hernö Gin-produkterne. Da den første Hernö Gin kom på markedet i Sverige, stod kunderne i kø foran System bolagets udsalgs steder for at få fat i ginen. I dag sælges deres gin i resten af verden, og Hernö Gin har vundet adskillige internationale konkurrencer.
Specifikationer
Alkohol i procent 57 %
Indhold 50 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hernø Navy Strenght Gin 57 %
Din bedømmelse