Game of Thrones Night´s watch Oban Bay Reserve Single malt 43 %

Denne Oban´s overdådighed whisky afbalanceres af en træagtig og krydret tørhed der fylder godt i munden med Morello kirsebær tærte og kandiseret appelsinskal. Nyd den med lidt gouda ost og lidt orange marmelade til.
På lager
SKU
173795
795,00 kr
Smags noter: Rav gyldne og en anelse tungt flydende dråber glider langsomt ned ad siden på glasset som et billede på væskens overdådighed, som fylder godt i munden. Den første lille tår bekræfter fyldigheden med en bølge af tunge, luksuriøse noter af Morello-kirsebærtærte og kandiseret appelsinskal, der udfolder sig på smagsløgene.
Afslutningen er lang og aromatisk og glider over i en overdådig crème karamel med et mildt strejf af brændt eg.

OBAN Bay Reserve.

De edsvorne brødre i Nattens Vogtere aflægger en ed og vier deres liv til at værne om de Syv Kongeriger og beskytte menneskenes riger mod de rædsler, der lurer bag den enorme og ældgamle kolos af is, der er kendt som Muren. De står ansigt til ansigt med en tilfrosset ødemark, som ifølge overleveringen er beboet af vildfolk, kæmper og den skrækindjagende Nattens Konge og den lange nat, han bringer med sig. De er sværdene i natten og vogterne på Muren.Oban ligger neden for den stejle klippe, der ligger ud mod bugten ved grænsen mellem det vestlige højland og øerne, grænsen mellem landjorden og havet, præcis som Castle Black ligger mellem Westeros og det, der ligger bag muren. Denne væskes overdådighed afbalanceres af en træagtig, krydret tørhed, der utvivlsomt ville kunne give Nattens Vogtere varmen i selv de koldeste vinternætter.
Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones Night´s watch Oban Bay Reserve Single malt 43 %
Din bedømmelse