-10%Tilbud

Game of Thrones House of Tyrrell Clynelish Reserve Single malt 51,2 %

Single malt hvor de tropiske frugt noter går over i en cremet fylde af vanilje og slutter med en dyb og kompleks sødme og maritime noter med den voks bløde Clynelish signatur. Prøv en smag til en citron budding og mærk oplevelsen.
På lager
SKU
173733
Tilbudspris 480,00 kr Normalpris 535,00 kr
Duft: Denne single malt, som er lys gylden af udseende og i duften spækket med frisk tropisk frugt som papaya og mango.

Smag: Den glider langsomt over i en fyldig cremet med vanilje note.

Eftersmag: Afslutningen er dyb og kompleks med en raffineret sødme og maritime noter, der går i samspil med den delikate og lette blomstrede essens, som varmer og vokser for til sidst at løfte sløret for den vedvarende, voks bløde Clynelish-signatur.

Tyrell af Highgarden regerer over Lavlandet, den frodige og frugtbare region af Westeros, hvis overflod brødføder riget. Tyrells g yldne rose er smuk, men under overfladen lurer sylespidse torne. De har levet op til slægtens valgsprog om at vokse sig stærke og forsvare deres magtposition med våben i form af skarpe sværd, et skarpt sind og skarpe handlinger.Ligesom Lavlandet er Clynelish beliggende mellem grønne græsgange og langstrakte bakker med en malerisk udsigt over Nordsøen. Denne single malts frugt agtige, voks bløde og krydrede maritime aromaer siges at komme fra vandet i Clynemilton-strømmen, som løber over guldårer i klippegrunden. Og mens denne livlige, gyldne whisky er let og blomsteragtig, præcis som Huset Tyrell, må man ikke undervurdere dens underliggende komplekse kombination af kvaliteter fra både højland og hav.
Specifikationer
Alkohol i procent 51,2 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Tyrrell Clynelish Reserve Single malt 51,2 %
Din bedømmelse