Game of Thrones House of Lannister Lagavulin 9 års Islay single malt 46 %

Lagavulin 9 års med lidt sødt og røgede toner med i duft og smag her er karamiliseret banan og brændte skumfiduser og salt karamel som afslutning. Denne vil komme til sin ret og nydes med blåskimmel ost eller banankage.
På lager
SKU
173771
785,00 kr
Duft: Karakteristisk for Lagavulin med den søde røg der eksploderer i næsen og giver en lidt mere livlig maritim karakter end de andre indtryk.

Smag: Her startes med sød og røget karamelliseret banan, brændt skumfidus og vanilje, som aftager til en let tør mentol og salt karamel som afslutning.

Lagringen i 100 % friske “first fill”-bourbonfade giver denne whisky sin vidunderlige gyldenblonde farve.

Som et af de rigeste og ældste dynastier i de Syv Kongeriger viger Huset Lannister ikke tilbage for noget for at fastholde sin magt, indflydelse og sit greb om Jerntronen. Deres glubende hensigter er passende repræsenteret af en glubsk løve på husets banner. Hvis du går dem på klingen, vil du med sikkerhed høre deres tordnende og voldsomme brøl, som har lagt mange huse i ruiner. Det er ganske vist: en Lannister betaler altid sin gæld.Lannister-slægtens opstigen til Jerntronen krævede årevis af omhyggelig planlægning og vedholdenhed, lige som det er tilfældet for Lagavulins vej mod den legendariske status, som har været mere end 200 år undervejs. Lagavulin er en brølende single malt, som for hver tår efterlader smagsløgene med en intens, røget aroma. Den g yldne væske vækker minder om Lannisters rigdomme og serveres bedst rent eller med en enkelt dråbe vand.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Alder 9 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Lannister Lagavulin 9 års Islay single malt 46 %
Din bedømmelse