Game of Thrones House of Grey Joy Talisker Select Reserve single malt 45,8 %

Oplevelses rig Talisker på 45,8 % med røg og krydderier blandet med mørk chokolade i kanon harmoni med de mange smags noter.
På lager
SKU
173832
535,00 kr
Denne Taliskers gyldne kobberfarve skyldes anvendelsen af stærkt forkullede bourbon-fade af amerikansk eg.

Duft: Gennemført Talisker med signatur noterne af tør og pebret røg og mørk chokolade.

Smag: Her opleves en sand smags eksplosion med salt karamel og chiliflager samt en underliggende pebret røg.

Eftersmag: En lang og komplekse afslutning med lag af plumkage og den tørre krydrede pebernote der fastholdes med et vedvarende strejf af læder.

TALISKER Select Reserve.

Huset Greyjoy regerer over Jernøerne og tilbeder den Druknede Gud. Jernlændingene bebor de trøstesløse og stormfulde øer ud for Westeros’ vestkyst, hvis nådesløse og afsides placering former deres liv. Ude af stand til at opretholde livet på den klippefyldte landjord alene stikker disse søens mænd til havs for at gøre deres lykke i en tåge af salt og røg. De skaber kun deres rigdomme ved at betale jernprisen og tilrane sig guld fra dræbte fjender.Destilleriet Talisker er beliggende ved kysten på Isle of Skye, en af de mest afsides og uvejsomme egne af Skotland, og Talisker-whiskyens lagdelte aromaer og maritime karakter skyldes øens bølgeforrevne kyster. Den vestlige del af Isle of Skye karakteriseres af forrevne klipper og forblæste landskaber, hvilket skaber denne intense røgede single-malt whisky med krydrede, kraftige og søde elementer kombineret med maritime aromaer.
Specifikationer
Alkohol i procent 45,8 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Grey Joy Talisker Select Reserve single malt 45,8 %
Din bedømmelse