Game of Thrones House of Baratheon Royal Lochnagar 12 års

Et væld af smags nuancer hvor noter af eg og sød lakrids starter i duften og cremet vaniljekaffe kommer i smagen med lang mild Muskatnød som afslutning i Royal Lochnagar 12 års.
På lager
SKU
173818
475,00 kr
Smag:
Denne single malts ravgule farve er let og delikat, præcis som denne 12-årige Royal Lochnagars aromaer, som frigiver bløde noter af eg, før den bevæger sig over i et strejf af banan, der støtter sig til toner af karamelliseret lyst rørsukker. Ganen kildres af en sød åbning med lag af lakrids og fed, cremet vaniljekaffe, som efterfølgende smelter sammen med en lang afslutning, der karakteriseres af mild muskat og et blødt hint af flødetærte.

ROYAL LOCHNAGAR 12 år

Efter at have ført an i oprøret mod Targaryen-dynastiet indtog Robert Baratheon sin plads på Jerntronen som hersker over de Syv Kongeriger. Baratheons kronhjort prydede bannerne over Stormlandet og King’s Landing, og de gevirtakkede guldkroner repræsenterede den absolutte magt. Med tiden viste Baratheons lords at være bedre krigere end herskere, og deres hus ligger nu i ruiner.Royal Lochnagar er også af royal afstamning. Destilleriet hed oprindeligt New Lochnagar og fik sit nye navn, da Dronning Victoria og Prins Albert aflagde det et besøg og udnævnte John Begg til kongelig hofleverandør i 1848. Siden da er destilleriet blevet lovprist af monarker og har retmæssigt fortjent tilnavnet “Royal”. Med sin afbalancerede smag af delikate frugter og krydderier nydes denne royale sag bedst rent.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Alder 12 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Baratheon Royal Lochnagar 12 års
Din bedømmelse