Game of Thrones House of Targaryen Cardhu Gold Reserve

Rig på tekstur og balancerer sød frugt med mørk chokolade, flødekaramel og typiske krydderier der anvendes til bagning. Prøv en honningkage eller en skive pebersalami til.
På lager
SKU
173719
535,00 kr
Duft: Den gyldne rav farve underbygges i duften, som bidrager med bløde honningsøde aromaer med et blidt strejf af ristet eg.

Smag: Indledes med bagte æbler og varme krydderier som kanel og allehånde, der hurtigt udvikler sig til kraftig karamel med nuancer af nelliker, røde æbler og en blid, maltet og småkage agtig afslutning.

CARDHU Gold ReserveHuset Targaryen, det eneste hus i besiddelse af ildspyende drager, har bevist sin ukuelige natur hele vejen op gennem historien. Med indædt målbevidsthed og viljekraft gik Daenerys Targaryen gennem ilden og trådte frem som overhoved for den største hær, verden nogensinde har set. Under Huset Targaryens sorte og røde banner marcherer hun mod Jerntronen, og hendes rivaler bøjer knæet for at sværge Dragemoderen troskab.Drevet af den samme brændende ånd og modet til at besejre alle udfordringerne på deres vej var Helen Cumming og hendes svigerdatter Elizabeth pionerer i den mandsdominerede whiskyindustri i 1800-tallet, og de bærer en stor del af ansvaret for, at Cardhu kom godt fra start. Denne single-malt whisky hylder disse legendariske kvinder og deres urokkelige vedholdenhed med en væske, der er rig på tekstur og balancerer sød frugt med mørk chokolade, flødekaramel og krydderi.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Game of Thrones House of Targaryen Cardhu Gold Reserve
Din bedømmelse