Foursquare Sagacity Barbados Single blended rom Mark Xl 48 %

Foursquare Sagacity Single Blended Rum er den seneste og 11. af exceptionelle Cask Selection-udgivelser fra Richard Seale Foursquare Distillery i 2019 - Aftappet i august 2019. En kraftfuld og krydret rom.
På lager
SKU
18269
449,75 kr
Duft: Her kommer fremtrædende bourbon karakter med egetræ og vanilje med undertoner fra Madeira fadet.

Smag: Kraftfuld krydret rom og syrlig egetræs noter.

Eftersmag: De fine søde Madeira noter overtager i lækker harmoni.

Foursquare Rum er produceret af R.L. Seale, et af Barbados ældste handels huse som er familieejet hvis engagement i rom strækker sig fra far til søn siden 1820. Den nuværende Master destiller, Richard Seale, er en af ​​regionens mest innovative blendere og har en passion for at fremstille perfekt rom med god smag.

Foursquare Distillery er, som et af ​​de mest moderne romdestillerier i verden, designet til at være ekstremt bæredygtigt.

Foursquare rom er lavet på melassen fra lokale sukkerrør. Den gæres langsomt i 44 timer med gær fra Sydafrika og bliver derefter destilleret. Rommen er en blanding af pot- og kolonne destilleret rom. Pot still destilatet giver kompleksitet og smag, mens kolonnen tilføjer balance og aroma. Blandingen gør at Foursquare Sagacity er en Single Blended Rom, præcis som med Single Malt Whisky.

Foursquare Sagacity Single Blended Rum er modnet i en kombination af ex Bourbon og Madeira fade i 12 år. Aftappet i august 2019 ved 48%.

Specifikationer
Alder 12 års
Alkohol i procent 48 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Foursquare Sagacity Barbados Single blended rom Mark Xl 48 %
Din bedømmelse