Foursquare Nobiliary 14 år Cask Selection Rom 62 %

Rom med power, der viser sin alkoholstyrke gennem sin intensitet med stor bouquet af frugter og krydderier i lækker harmoni trods alkohol styrken på 62 % For dem der giver sig god tid til at trække aromerne ind fra glasset, bliver belønnet med den stor kompleksitet.
På lager
SKU
18306
799,75 kr
Duft: Her er ingen tvivl det er frugterne der dominerer med tørret ananas og mango med strejf af most æbler, der vælter rundt sammen med melasse og krydderi. Der kommer vingummimed en strejf af gammelt træ. Lader man glasset stå, vil man efter et par minutter, opleve den store bouquet af frugt at der kommer toffee og vanilje.

Smag: Alle frugter fra duften rammer på én gang sammen med et brunt sukker, muskatnød og krydret svampekage, der skubbes til side af stuede æbler og appelsin. Krydderierne kommer igen og supleres af blid fadsmag og bittersød lakrids.

Eftersmag: Røget eg og søde smøragtige krydderier falmer langsomt men de bagte æbler og rosiner bliver hængende.

Foursquare Nobiliary Single Blended Cask Strength Rum er den seneste og 12. af exceptionelle Cask Selection-udgivelser fra Richard Seale Foursquare Distillery i 2019.

Foursquare Rum er produceret af R.L. Seale, et af Barbados ældste handelshuse, en familieejet virksomhed, hvis engagement i rom strækker sig fra far til søn siden 1820. Den nuværende Master destiller, Richard Seale, er en af ​​regionens mest innovative blendere og har en passion for at fremstille perfekt rom med god smag.

Foursquare Distillery er, som et af ​​de mest moderne romdestillerier i verden, designet til at være ekstremt bæredygtigt.

Foursquare rom er lavet på melassen fra lokale sukkerrør. Den gæres langsomt i 44 timer med gær fra Sydafrika og bliver derefter destilleret. Rommen er en blanding af pot- og kolonne destileret rom. Pot still destilatet giver kompleksitet og smag, mens kolonnen tilføjer balance og aroma. Blandingen gør at Foursquare Nobiliary er en Single Blended Rom, præcis som med Single Malt Whisky.

Foursquare Nobiliary Single Blended Cask Strength Rum er modnet i ex Bourbon fade i 14 år. Aftappet i december 2019 ved 62%.
Specifikationer
Alder 14 års
Alkohol i procent 62 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Foursquare Nobiliary 14 år Cask Selection Rom 62 %
Din bedømmelse